Hallo, ik ben Ellen Cremers. Ik woon in Hulsberg met mijn partner en onze twee zoontjes. Overdag werk ik als gespecialiseerde thuisbegeleidster en in avonden ben ik 2 tot 3 keer per week te vinden bij de lessen van Move je Fit!

 

In mijn jongere jaren was ik actief in de turnwereld. Binnen de acrogym heb ik verschillende medailles op het nationale podium gehaald. Na mijn zwangerschappen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij movejefit. Mijn hart klopt vooral harder voor Piloxing en STRONG. Zumba is voor mij leuk voor de afwisseling en ontspanning maar ik ga liever “kapot” in de wat stoerdere lessen!

 

Vanaf 2014 verzorg ik Piloxing lessen als myra weg is. Daarnaast ga ik met regelmaat met Myra mee naar de opleidingen om te helpen en om mijn kennis nog meer bij te spijkeren.

 

Het mooiste vind ik de boze gezichten die ik in de lessen zie, niet van kwaadheid, maar van concentratie. Ik zie het dan ook altijd als een uitdaging om jullie toch nog even aan het lachen te maken en gelukkig lukt dat vaak!

 

Piloxing is voor mij een uitlaat klep, iets wat ik echt nodig heb, zowel als ik zelf actief mee doe als wanneer ik mijn eigen les geef of de les van Myra vervang.

 

Wat ik zo leuk vind aan Piloxing, is dat iedereen het op zijn eigen niveau kan doen, maar iedereen toch evenveel geniet! Of je nu al jaren komt, of net begonnen bent, iedereen voelt het en merkt binnen korte tijd vooruitgang!