Hallo allemaal!

Ik ben Marijke en afkomstig uit de mooie Voerstreek net over de grens. Hier woon ik nog steeds, samen met mijn diertjes! Omdat ik graag in contact sta met mensen heb ik de opleiding tot docent gevolgd. Ondertussen geef ik met veel liefde les op de Provinciale secundaire school in Voeren als leerkracht Frans, Nederlands en Zedenleer.

Muziek en bewegen zijn mijn grote passies! Ik dans al zolang als ik me kan herinneren. Toen ik 4 jaar was, startte ik bij de dansgroep in Moelingen. Hier heb ik jarenlang met veel plezier gedanst en les gegeven. Na 16 jaar vond ik het tijd voor iets anders en na het zien van een reclamespot op tv gaf ik me op voor een proefles Zumba bij Jaromir. Wat vond ik dit leuk! Ik besloot om meerdere keren per week les te volgen en al snel heb ik de opleiding gedaan! 6 jaar heb ik les gegeven en elke keer was het 60 minuten zweten, shaken en genieten! Ik ben weer zelf lessen gaan volgen en al snel bleek dat ook Piloxing een heerlijke sport is waarbij je je lekker kunt uitleven met opzwepende muziek! Het enthousiasme van Myra werkt zo aanstekelijk dat je niet anders kan dan genieten!

Ik heb op vraag van Myra de opleiding gedaan en ben ondertussen al enkele jaren lid van hun team! Samen met Madeloes verzorg ik 1 x in de 2 weken STRONG op maandag en wekelijks Zumba op woensdag. Ik betrap me er elke les opnieuw op dat ik dit doodgraag doe en hoop nog heel wat jaartjes samen met jullie plezier te maken en vooral ook eens goed te zweten!