Move je Fit is in het voorjaar van 2009 door ons opgericht (toen nog onder een andere bedrijfsnaam). Na jarenlang succesvol wedstrijden gedanst te hebben in dansstijlen als ballroom, latin, showdance, hiphop, salsa etc. en verschillende dans- & fitnesslessen verzorgd te hebben op diverse sport- en dansscholen, besloten wij om voor onszelf te beginnen in Gulpen en omstreken.

Inmiddels werken zich wekelijks vele mensen in het zweet tijdens onze lessen en gaan de mensen met een glimlach naar huis. Zelfs de allerkleinsten van net 3 maanden oud hebben de grootste plezier tijdens de mama-kind lessen. Jong geleerd is oud gedaan!

Bij ons ben je op de juiste plaats als het gaat om kwalitatieve en gezellige lessen. Wij streven naar bijscholing en zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de fitnessindustrie. Op werkdagen verzorgen wij vrijwel iedere dag diverse groepslessen en in de weekenden leiden wij ergens in Europa nieuwe Zumba- & Piloxing instructeurs op of staan we op fitness conventies . Daarnaast zijn wij ook de trotse ouders van twee prachtige zoontjes.

Nieuwsgierig geworden naar ons en de mensen in ons team? Lees dan de biografiën door. Of nog beter: Kom gewoon eens gezellig een gratis proefles mee doen om te kijken welke les het meest geschikt is voor jou!

Sportieve groetjes,
Jaromir & Myra