Hi, mijn naam is Jaromir, beter bekend als Jaromir & Myra.
Op 13 April 1986 zag ik het levenslicht in het plaatsje Kirchroa (Kerkrade). Hier ben ik ook opgegroeid en mijn ouders namen ons altijd mee op vakantie naar een prachtige omgeving. Als kind leek de rit altijd lang te duren, maar nu weet ik wel beter. Deze omgeving bleek het prachtige heuvelland te zijn, waar ik inmiddels dan ook met Myra samenwoon in Slenaken.

Gedreven was ik altijd al qua studeren en later ook op andere vlakken waaronder dans en fitness, waar wij al diverse mooie belevenissen hebben kunnen meemaken op bijvoorbeeld Wereld Kampioenschappen in diverse stijlen zoals Stijldansen, Salsa, Streetdance, Showdance en nog veel meer. Op dit moment delen wij dan ook met veel passie onze kennis en ervaring met andere dans- en fitness instructors wereldwijd. En voor onze eigen (ont)spanning verzorgen wij dan ook diverse lessen in en rondom gulpen om de mensen om ons heen mee te laten genieten van heerlijke beweging op mooie muziek.

Ondertussen gaan wij nog een stap verder en willen klant- en docent ondersteunen in hun lesmanagement d.m.v het ‘classi app‘ project, waardoor het lesgeven nog makkelijker en leuker is, o.a. doordat de administratie veel makkelijker bij te houden is.

Naast dit alles geniet ik nog ontzettend van koken en de ondeugendheid van de kids.

Tot snel op de dansvloer!

Groetjes,
Jaromir